dio vašeg tima

Premium distribucija d.o.o.

Tim sastavljen od najkvalificiranijih stručnjaka s više od 30 godina iskustva u distribuciji i prodaji pića svojim partnerima pruža najvišu razinu usluge kroz bogati know how u poslovanju tržišta i industrije ugostiteljstva.

Tvrtka Premium distribucija d.o.o. osnovana je početkom veljače 2021. godine. Iako smo novi igrač zapravo se radi o vrlo iskusnom timu najkvalificiranijih stručnjaka s više od 30 godina iskustva u distribuciji i prodaji pića i industriji ugostiteljstva.

U suradnji s dobavljačima neprestano pratimo nove trendove u ugostiteljstvu, ali i navike krajnjih konzumenata i potrošača. Pristupamo svakom partneru individualno, pružajući personaliziranu uslugu i rješenja prilagođena specifičnim potrebama i zahtjevima.  Smatramo da je upravo takav pristup, uz brzu i kvalitetnu uslugu, ključ uspjeha – i naših partnera i nas samih.  

Vizija

Naša vizija je biti prepoznati kao ključan partner u industriji ugostiteljstva, kroz distribuciju i prodaju pića. 

Kao ključan dio vašeg tima, naša vizija je postati neizostavan i ključan igrač u industriji ugostiteljstva. Želimo biti prepoznati kao sinonim za inovaciju, kvalitetu i izvrsnost.

Kroz strast, predanost i zajednički rad, težimo postati neizostavni u onome što radimo.

Misija

Naša misija je zadovoljstvo i uspjeh naših partnera pružanjem premium usluge i know how najkvalitetnijih rješenja u ugostiteljskom poslovanju.

Kao ključni član vašeg tima, svojim dugogodišnjim znanjem i iskustvom želimo pružiti svakom svom partneru najvišu razinu usluge kroz bogati know how u poslovanju.

Zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih partnera je naša glavna svrha.

Vaš uspjeh je naša snaga.

Stručnost i Iskustvo

Tim sastavljen od najkvalificiranijih stručnjaka s više od 30 godina iskustva, u stanju je pružiti svakom svom partneru najvišu razinu usluge kroz bogati know how u poslovanju tržišta i industrije ugostiteljstva.

Personalizirani Pristup

Razumijemo da svaki partner ima jedinstvene potrebe. Pristup svakom partneru je individualan, uz pružanje personalizirane usluge i rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama i zahtjevima.

Kvaliteta Proizvoda

Suradnjom s istaknutim svjetskim i domaćim proizvođačima i dobavljačima u mogućnosti smo ponuditi najvišu kvalitetu i raznolikost proizvoda kako bismo zadovoljiti različite ukuse i potrebe.

Brza Dostava

Zahvaljujući pouzdanom timu ljudi i efikasnoj logistici, nudimo brzu i pouzdanu dostavu na području Grada Zagreba i okolnih županija. Osiguravamo da imate sve potrebne proizvode na vrijeme.

Vaš uspjeh je naš prioritet.

Poslovna suradnja za nas nije samo poslovni odnos, već izgradnja dugoročnih odnosa koji se iz partnerskog pretvara u prijateljski. Pristup prema svakom partneru je individualan, jer su za nas zadovoljstvo i uspjeh naših partnera na prvom mjestu. Na taj način imamo mogućnost da se na personaliziran način posvetimo svakom partneru što je ključ za izgradnju kvalitetnih i čvrstih odnosa.

Call Now Button