proizvodi

Bogat asortiman s više od 3000 proizvoda

U bogatom asortimanu proizvoda alkoholnih i bezalkoholnih pića, kava i čajeva iz cijelog svijeta domaćih i svjetskih proizvođača i dobavljača, možete biti sigurni da ćete kod nas pronaći sve što vam je potrebno.

Jaka alkoholna pića

Širok izbor raznovrsnih žestokih pića za različite ukuse i prigode. S obzirom na širok asortiman, svako može pronaći nešto što odgovara njihovim preferencama. Konjak, gin, likeri, rakija, votka, whisky.

Pivo

Širok izbor različitih pivskih brendova i stilova omogućava ljubiteljima piva da istražuju i uživaju u raznolikosti ovog omiljenog alkoholnog napitka. Od osvežavajućih i laganih piva do bogatih i kompleksnih sa složenim aromama.

Vino

Širok izbor vina iz različitih zemalja i vinarija, uz ekskluzivne internacionalne brendove vina; Aromatizirano vino, Bijelo vino, Crveno vino, Desertno vino, Rose vino, u ponudi su pjenušava vina i šampanjci.

Bezalkoholna Pića i Sokovi

Za one koji preferiraju bezalkoholne opcije, nudimo širok spektar bezalkoholnih pića, uključujući gazirane napitke, voćne sokove, tonike i ostale osvježavajuće napitke.

Kava i čajevi

Široka ponuda toplih napitaka koji su dio neizostavnih svakodnevnih rituala obogaćuju svaku prigodu. Različite vrsta kave, čajeva i drugih toplih napitaka pružaju ljubiteljima raznovrsnost izbora i mogućnost da istraže različite arome i ukuse.

Higijena i oprema

U bogatoj ponudi za opremu i higijenu u ugostiteljskim objektima nalaze se različiti potrošni materijali, sredstva za dezinfekciju i čišćenje perilica, podova, stakla i kuhinja, papirna konfekcija i ostala konfekcija potrebna za sanitarije, kao i oprema za ugostiteljstvo, aparati, čaše i pribor, ugostiteljski inventar, sredstva za dezinfekciju i čišćenje.

Vaš uspjeh je naša snaga.

Stručnost i Iskustvo

Tim sastavljen od najkvalificiranijih stručnjaka s više od 30 godina iskustva, u stanju je pružiti svakom svom partneru najvišu razinu usluge kroz bogati know how u poslovanju tržišta i industrije ugostiteljstva.

Personalizirani Pristup

Razumijemo da svaki partner ima jedinstvene potrebe. Pristup svakom partneru je individualan, uz pružanje personalizirane usluge i rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama i zahtjevima.

Kvaliteta Proizvoda

Suradnjom s istaknutim svjetskim i domaćim proizvođačima i dobavljačima u mogućnosti smo ponuditi najvišu kvalitetu i raznolikost proizvoda kako bismo zadovoljiti različite ukuse i potrebe.

Brza Dostava

Zahvaljujući pouzdanom timu ljudi i efikasnoj logistici, nudimo brzu i pouzdanu dostavu na području Grada Zagreba i okolnih županija. Osiguravamo da imate sve potrebne proizvode na vrijeme.

Vaš uspjeh je naš prioritet.

Poslovna suradnja za nas nije samo poslovni odnos, već izgradnja dugoročnih odnosa koji se iz partnerskog pretvara u prijateljski. Pristup prema svakom partneru je individualan, jer su za nas zadovoljstvo i uspjeh naših partnera na prvom mjestu. Na taj način imamo mogućnost da se na personaliziran način posvetimo svakom partneru što je ključ za izgradnju kvalitetnih i čvrstih odnosa.

Call Now Button